De ce ai alege JoinGame ?

JoinGame.Ro este un domeniu aparut la inceputul anului 2018, avand ca scop sa dezvolte lumea comunitatilor online. Este incercarea de a prezenta utilizatorilor un joc cat mai placut prin intermediul serverelor afiliate, fiind deschis la socializare si competitie , iar noi , Staff-ul, incercam sa mentinem o atmosfera calda si prietenoasa!

Contact JoinGame.Ro

Proiectele Comunitatii

92

Design

Se numeste metoda de creatie, procesul si rezultatul proiectarii tehnico-artistice orientate spre armonizarea inaltelor calitati functionale si inaltei valori estetice ale produselor uzuale, proceselor de activitate umana, spatiului ambiental si mediului informational.

86

Jocurile Comunitatii

Avem o sectiune unde puteti citi totul despre cele mai cunoscute jocuri online, de asemenea se gasesc si resurse pentru acestea si multe altele.

74

Tehnologie

Vrei să fii la curent cu tot ce este nou în lumea Gaming-ului sau al IT-ului? Acolo poti sa afli ultimele noutati despre anumite jocuri care vor fi sau sunt deja lansate. Zona dedicata pentru iubitorii de Gaming si IT.

91

Socializare & Multimedia

Discutiile intre membrii comunitatii despre subiecte care nu se incadreaza in celelalte sectiuni, chestionare, diverse curiozitati si stiri de zi cu zi, bancuri, jocuri si concursuri le gasesti la DISCUTII TEMATICE SI SOCIALIZARE. Iar daca cauti o categorie unde sa poti gasi cele mai recente melodii, anime, filme și seriale, le gasesti la sectiunea MULTIMEDIA.

Regulament general

 • Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea www.JoinGame.Ro .
  Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea.

  ursu nu dau autografe Regulament
 • Username-ul sa nu contina cuvinte vulgare sau cu tenta rasista si trebuie sa fie la fel ca pe server / Teamspeak3.
  Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic avand grija sa folositi un limbaj adecvat .

  ursu nu dau autografe Regulament
 • Este interzis off-topic/post-hunt/spam. Off-topic este permis doar in sectiuni speciale.
  Nu ai voie sa postezi la cererile de grad daca nu ai grad pe forum / server.

  ursu nu dau autografe Regulament

Intrebari Frecvente

Cateva intrebari si raspunsuri despre JoinGame.Ro

Suntem o comunitate de gaming bazata pe anumite jocuri existente la momentul actual si care cauta sa stranga un grup de oameni cu aceleasi interese pe care le avem si noi inca de la deschiderea proiectului.

JoinGame.Ro accepta noi parteneriate cu alte comunități/servere. Suntem deschisi sa formam noi legaturi de prietenii!

JoinGame.Ro este un proiect cu o durata nedeterminata. Staff-ul comunitatii incearca sa duca acest proiect cat mai sus si cat mai departe spre dezvoltarea lui.

Aceasta comunitate s-a infiintat pe data de 11.01.2018 , dand nastere unui nou concept despre gaming si nu numai.